perjantai 28. elokuuta 2015

Fiilistelyä

Eilenaamulla töihin ajellessa muistelin et alkaa olla päivälleen kolme vuotta kun vuorotteluvapaa reissuun lähdimme.Hyivn viekäkin muistaa sen positiivisen odottavan  tunnetilan.Reissu oli odotettuakin antoisampi,kyllä vaan suosittelemme irtiottoa jos sellaiseen on halua.Irtiotot on sit itsekullakin omannäköisiä,jotkut eivät missään nimessä tunne tarvetta tuon tapaiseen mitä meillä oli,mut kannattaa tehdä sellaisen mistä haaveilee.
Reissusta johdannaisena mietin miten paljon sen jälkeen on muuttunut ,päällimmäisinä tietenkin uusi koti ja uusi työ.Parisuhde vahvistui entisestään,tuollainen vuosi tiiviisti yhdessä saattaa myös erottaa,mut meidän tapauksessa se yhdisti.Toisen kanssa oli helppoa ja turvallista reissata,kumpikin hoiti osuutensa,eikä purkanut huonoja päiviä toiseen.
Pari viikkoa enää nykyisessä työssä,haikeaa on jättää nämä kuviot,mut positiivisin mielin uusiin,osin tuttuihin,osin täysin tuntemattomiin haasteisiin.Mukava et me Aikuiset Naiset kelvataan työmarkkinoille :)
Reissukin lähestyy,ekaan kohteeseen on yösijat varattu,Pattayalla ollaan aluksi.Tarmo ilmeisesti käy hammaskalustonsa hoidattamassa vaki hammalääkärillään.
Kolmatta kertaa olemme Pattayalle menossa,ollaan ystävystytty erään hotellivirkailijan kanssa,hänet varmaankin tapaamme. hänellekkin olemme "papa ja mama".
Kaikki muu reissussa onkin vielä auki,mut näyttäis et Thaimaassa pysymme.Bangkok on tottakai yhtenä kohteena,että mä tykkään siitä kaupungista!Tokitoki myös KualaLumpurista,mut onhan Bangkok huomattavasti isompi ja modernimpi.
Tuttava kertoi työkaverinsa lähtevän Borneolle,piti oitis blogista katsoa et koskas me siellä oltiinkaan.Blogi on siitä hyvä et nopeasti pääsee samoihin tunnelmiin kuin aikoinaan.
Iltakahvit ja sen jälkeen höyhensaarille,huomenna on taasen työaamu.
Mukavaa venetsialaisviikonloppua,täällä sisämaassa sillä ei niin isoa merkitystä kuin rannikolla. Palataan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti