tiistai 18. elokuuta 2015

Muuttopuuhissa.

Ensimmäiset aamukahvit uudessa osoitteessa nautittu. Vielä on sisustus vaiheessa,nooh meidät tuntien se voi sitä olla viel pitkään :) Uskomattoman kova työ muutosta on,vaikka meilläkin ennen vuorotteluvapaata tavarat minimoitiin,jopa niin perusteellisesti et nyt saatiin hankkia lähes kaikki huonekalut.Mukavahan se,mut samalla saa todeta et "tili tuli,tili meni"-eikä riitäkkään. Elämä on.
Tulihan se kesäkin viimein ja vihdoin,ja lämmin sellainen. Yöt on suht kylmiä,aamuisin vain +6,mut päivät jopa hellelukemissa.Kivakiva!
Lilja aloitti eilen isojen kerhon,eli jää kerhoon yksin,toisin kuin perhekerhossa jossa äiti ja Aarnikin ovat olleet.Hiukan häntä oli jännittänyt,vaan ei ihme,mä osallistun huomenna Kurikkassa perunakropsun tekoon,ja kyllähän se vähän jännittää,esimakua uudesta työstä ja uusista kuvioista.Varsinaisesti siellä aloitan vasta reissun jälkeen.
Kurja pommiuutinen tuli eilen Bangkokista, viattomia ihmisiä joutui taas uhreiksi :( Pitääkin muistaa tehdä taasen matkustusilmoitus,tosi tärkeää etenkin tuollaisten tapahtumien kansallisuuksien selvittämiseksi.
Lähdenpä TiTi-nalle konserttilippuja metsästämään.Liljan kanssa aiomme sinne osallistua.
Mukavaa alkanutta viikkoa itsekullekkin,treffataan taasen uusin kuvin ja kuulumisin.
Viel vaiheessa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti