sunnuntai 2. elokuuta 2015

Synttäreillä

Liljan 3v synttäreitä juhlittiin tänään. Syntymäpäivä oli jo viikolla.Monenlaista herkkua oli tarjolla ja paljon lahjoja pikkuneiti sai. 
Isomummut (75v ja yli 80v) muistelivat millaisia synttäreitä oli heidän aikana,olihan siinä jonkinverran eroa tähän päivään..:)
Niinhän siinä asuntokuumeen kanssa kävi et asunto tuli ostettua. 
Laina järjestyi meidän toivomin ehdoin ja kohde oli mieluinen niin mikäpä siinä sitten!
Muuttopuuhissa ollaan oltu parisen viikkoa,ja hankittavaa riittää.Ennen vuorotteluvapaata kierrätettiin lähes kaikki huonekalut,joten ne on ensimmäisenä hankinta listalla.Mukava on sisustaa ihan uutta kotia,Vähän on fiilis ettei syksyllä ehtis reissuunkaan lähteä,mut kyllähän se asunto siellä pysyy ja mukava sitten palata omaan kotiin.Tämän asunnon myötä toteutuu yksi meidän unelmista, ei enää pihatöitä kesällä eikä talvella! Jee,mahtavaa!
Perjantaina olimme tuttavien ihanalla mökillä käymässä,kotiin tullessa totesimme,et näin erilaisia me ihmiset ollaan,heille mökki kaikkinen töineen on todellinen paratiisi,meille se olisi täydellinen työleiri.Kiva lenkillä käydessä katsella kauniisti hoidettuja puutarhoja tietäen ettei meidän tarvi sormea niiden eteen nostaa.
Saas nähdä nähdä tuleeko luvattu helle ensi viikolla,niin monta kertaa sitä on luvattu ja sit taas peruttu.
Mukavaa alkanutta elokuuta,juhlittavia elokuulla riittää,Susanna viettää syntymäpäivää tiistaina,tänään juhlistettiin myös häntä.Nikon syntymäpäivä keskiviikkona. Jyväskylään olenkin menossa ti-ke,juodaan siellä sit seuraavat synttärikahvit.
Jokunen kuva,lisää kuulumisia sit taas toisella kertaa.











keittiömme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti